Läs mer om:

Belysning

Belysning

Hur många gånger har du glömt att släcka lamporna när du lämnat ditt hem? Eller varit orolig för inbrott när du är på semester? Med Crestron kan du få kontroll över ditt hem eller enskilda rum vart du än befinner dig. Tack vare ett öppet och användarvänligt gränssnitt kan du styra all belysning med bara en fingertryckning.

Du kan skapa belysningsscener som är energieffektiva och har en optimal funktion som är anpassad till respektive användningsområde. Att ha rätt ljus vid rätt tidpunkt, och på rätt plats, sparar pengar och skapar en trivsam miljö.

Belysning kan vara mycket så mycket mer än bara en ljuskälla. Det kan vara elegant, romantiskt, dramatiskt och inspirerande. Men det kan även vara en stor energitjuv! Ett enkelt sätt att hålla nere energiförbrukningen är att installera närvarosensorer. Då tänds och släcks ljuset automatiskt när någon kommer in eller lämnar rummet.

Med installerad belysningsstyrning kan du bland annat skapa illusioner av att det är personer som rör sig inne i huset för att lura inbrottstjuvar genom att tända och släcka ljuset från en mobil enhet.

Oavsett om du vill ha individuella rumslösningar eller heltäckande belysningsstyrningsinstallationer så har Crestron de produkter och system du behöver. Med belysningsstyrning kan du minska dina energikostnader utan att behöva kompromissa med bekvämligheten och du skapar dig en mer flexibel vardag för dig och din familj eller företag.

Fördelar:

  • Enkel användning
  • Ökad bekvämlighet
  • Sänker driftkostnaderna
  • Energieffektivt

I Sverige distribueras Crestron av Special-Elektronik AB. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö.
© Special-Elektronik 2020