Ljud

Tänk dig att vakna till tonerna av din favoritmusik varje morgon, det kan ge dig bästa möjliga start på dagen! För musikälskaren är ett multirum ljudsystem en populär installation som gör att du kan spela stämningsfull musik i olika ljudzoner i ditt hem.

Medan du sköter grillen i trädgården med musik från ditt iTunesbibliotek i bakgrunden kan en annan familjemedlem spela musik från Spotify i köket. Musiken kan styras via en touchskärm, Crestron appen på datorn eller någon av dina smarta enheter.

Rätt ljud är lika viktigt i offentliga miljöer. I en butik eller på ett spa handlar det om att väcka, och ibland även kittla, besökarens sinnen. Ju fler sinnen som engageras, desto större blir kundupplevelsen. Ett tropiskt porlande ljud i en avslappnande miljö som t.ex. i en bastu kan hjälpa besökaren att stressa ner medan uppiggande musik i en butik kan få besökarna att handla mer.

I dag är högtalarna är inte bara viktiga, de är även en del av interiören och finns i en mängd olika modeller. Bland annat finns det inbyggda, osynliga, nedgrävda, runda och pendlade högtalare som kan användas för både inom- och utomhusbruk. Inget rum är det andra likt och därför krävs det olika typer av installationer för varje planerat projekt. Crestron har ljudprodukter och lösningar för alla typer av rum och lokaler för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse anpassat efter dina behov.

Fördelar:

  • Ökad bekvämlighet
  • Enkel användning
  • Förbättrad upplevelse

I Sverige distribueras Crestron av Special-Elektronik AB. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö.
© Special-Elektronik 2020