Läs mer om:

Offentliga miljöer

Offentliga miljöer

Dagens moderna byggnader är större och har mer installerad teknik än någonsin tidigare. Att ha olika tekniksystem och programvaror i en byggnad kan vara både krångligt och tidskrävande.

Med Crestron installerat kan du förenkla och effektivisera tekniken i dina kontorslokaler eller anläggningar. Du kan bland annat ställa in belysningen så att den dämpas när solen ger tillräckligt med ljus, så kallad dagsljusreglering, vilket gör att du sparar både energi och ljuskällor. Markiser och persienner fälls automatiskt ner så att värmen stängs ute för att skapa ett bättre inomhusklimat.

Via Outlook eller din webbläsare kan du boka ett ledigt konferensrum som har den teknik och utrymme som du behöver. När ett möte är planerat ser styrsystemet till att automatiskt förbereda rummet genom att t.ex. tända belysningen, höja/sänka värmen med några grader och fälla ner projektorduken. Med en knapptryckning på din touchskärm kan du t.ex. spela upp en DVD, använda en dokumentkamera eller presentera en PowerPoint från din anslutna dator. Efter mötet känner närvarosensorerna av när alla deltagare har lämnat rummet och stänger därmed automatiskt ner alla energikrävande enheter.

Crestrons produkter och programvaror är speciellt framtagna för att hantera och automatisera de behov som finns i en byggnad. Att ha funktioner som klimatstyrning, säkerhet, larmhantering, rapporter och underhåll samlade i ett och samma system gör att du som fastighetsägare kan övervaka, hantera och kontrollera all teknik i en byggnad, både centralt och globalt, från en enda instrumentpanel.
Med Crestron installerat finns det inga begränsningar för att din organisation, stor som liten, ska kunna öka effektiviteten och sänka era kostnader!

Fördelar:

  • End-to-end lösning
  • Enkel användning
  • Minskade driftkostnader

I Sverige distribueras Crestron av Special-Elektronik AB. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö.
© Special-Elektronik 2020