Läs mer om:

Privata hem

Privata hem

Vad sägs om att kunna justera belysningen, ljudet eller ventilationen direkt från soffan eller din arbetsplats? Oavsett vart du befinner dig kan du övervaka, hantera och kontrollera ditt hem med hjälp av dina mobila enheter. Du väljer själv vilken enhet du vill använda och vad som känns rätt för dig, exempelvis en touchskärm, laptop, smartphone, surfplatta eller knappsats.

Med produkter för ett smart hem kan du sänka dina energikostnader samtidigt som det ger dig en snabb överblick där du enkelt kan se vilka enheter som används och när de drar som mest energi. På så sätt kan du spara el genom att inte låta dina enheter eller system stå på i onödan. Du kan även ställa in så att du använder mer el till hushållsmaskiner, som t.ex. disk- och tvättmaskinen, under natten när elen är som billigast. Genom att hålla koll på el- och vattenförbrukningen kan du även upptäcka vattenläckor eller om en enhet håller på att gå sönder.

När solen lyser som starkast fälls markiser och persienner automatiskt ner för att stänga ute värmen som i sin tur genererar i ett bättre inomhusklimat.

På väg hem från jobbet kan du med en enkel knapptryckning på din smartphone öppna garageporten och sätta på bastun så den hinner bli varm tills du kommer hem.

Inför semestern ställer du in så att systemet tänder och släcker lamporna med oregelbundna intervaller så att det ser ut som om att det är någon hemma under tiden som huset är obemannat.

Med Crestrons produkter och styrsystem installerat i ditt hem kan du enkelt kontrollera och hantera alla dina hemmasystem för att skapa ett så bekvämt och energieffektivt hem som möjligt. Möjligheterna är många och du väljer själv vilka funktioner du vill ha i ditt hem. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och ditt hem.

Fördelar:

  • Allt i ett system
  • God överblick
  • Enkel användning
  • Automatisk anpassning
  • Effektiv larmhantering
  • Ökad bekvämlighet och trygghet
  • Minskade energikostnader

I Sverige distribueras Crestron av Special-Elektronik AB. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö.
© Special-Elektronik 2020